Sting Of Beauty – Tonik za lice + Anti-ageing krema

2.400,00 RSD

Uz kupljenu kremu Sting of Beauty gratis dobijate Vitamin D3 FORCE, 2000ij, 60 kapsula.

Sting Of Beauty – Anti-aging krema sa pčelinjim otrovom koja služi za eliminisanje bora i zatezanje svih tipova kože lica. Jedinstven i proveren proizvod na našem tržištu namenjen svim onima koji žele da izgledaju mlađe i imaju zdravu kožu lica.

Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u Sting Of Beauty proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina. Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Efekat zatezanja može da se oseti već nakon prve primene. Posle utrljavanja i nežnog masiranja kože, možete osetiti blago peckanje i zatezanje. To samo pčelinji otrov radi svoj posao. Specificnost ovog proizvoda se ogleda u samostalnoj regeneraciji kože.

Kategorija:

Opis

Šta je Sting of Beauty tonik za lice?

Sting of Beauty tonik za lice predstavjla mešavinu hidrolata smilja i bezalkoholnog rastvora propolisa. Smilje, imortela (besmrtna), broj jedan je na Mediteranu u anti-age nezi kože, protiv bora i za zatezanje kože. Zajedno sa propolisom deluje protiv otoka, regenerativno, protivupalno, antiseptički i antimikrobno.

Sting of Beauty tonik predstavlja odličan prirodni tonik za lice. Sting of Beauty tonik hidrira i uravnotežuju pH nivo kože i leči crvenilo, akne, opekotine od sunca i još mnogo drugih kožnih stanja.
Može da se koristi za sve tipove kože. Idealan je izbor za čišćenje kože lica sa bubuljicama i protiv bora.
Kako se koristi tonik Sting of Beauty ?

Natopiti tupfer tonikom Sting of Beauty i nanesite direktno na lice odmah nakon čišćenja. Slobodno nekoliko puta na dan. Drugi način je da ga raspršite iz bočice sa raspršivačem po licu i ostavite da se osuši.

Za natečene i tamne krugove ispod očiju: Natopite dva pamučna tupfera tonikom i pokrijte njima svako oko. Držite otprilike 10 minuta i primetićete smanjenje natečenosti. Redovna upotreba tonika Sting of Beauty takođe može pomoći u smanjivanju tamnih podočnjaka.

 

Izbornik