Zdravo i dobrodošli na našu stranicu. Ova stranica je osmišljena kako bi se Vi upoznali sa našom firmom i proizvodom koji nudimo. Naši proizvodi su vezani za medicinu, kozmetologiju jer smo mi zdravstveni radnici, farmaceuti. Pored navedenog STING OF BEAUTY, zastupamo i medicinske proizvode za vaskularnu hirurgiju i kardiologiju. Takođe, tu su vitamini i minerali cink selen, vitamin D, proizvodi za imunitet na bazi pčelinjih proizvoda.

Cilj nam je da naši partneri i korisnici budu zadovoljni proizvodima koje mi zastupamo. Zato i posebnu pažnju dajemo odabiru proizvoda koje promovišemo. Svi naši proizvodi su jedinstveni i jedini na teritoriji Republike Srbije.

Tokom višedecenijskog iskustva u farmaceutskoj industriji uočili smo da našem tržištu nedostaju inovativni i specifični proizvodi. Jedan od njih je i STING OF BEAUTY. Zato smo mi odlučili da Vam pomognemo u unapređenju vašeg zdravlja i lepote nudeći kvalitetne i sjajne proizvode.

Izuzetno smo ponosni na zadovoljstvo naših klijenata koji već koriste naše proizvode. Takođe na saradnju sa vodećim zdravstvenim radnicima iz glavnih kliničkih centara u Srbiji.

Nadamo se da ćete i Vi biti jedna od naših zadovoljnih korisnika kreme STING OF BEAUTY.

Izbornik